AK Parti'den Bahşılı'da istişare toplantısı

AK Parti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarında gerçekleştirdiği istişare toplantılardan bir yenisini Bahşılı'da yaptı.

YOĞUN KATILIMLI TOPLANTI

Bahşılı ilçe başkanlığında gerçekleştiren toplantıya İl Başkan Yardımcıları Anıl Köksal Böke, Cesur Cebeci, Adnan Tonga, Turan Duruyürek, Mustafa Kaplan ile Mevlüt Özçelik ile il yönetiminden Savaş Geyik, Engin Pehlivanlı, Mustafa Özkan, Hüseyin Ceylan, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, İlçe Başkanı Sadullah Duyar, Bahşılı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kaplan, İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaman, Kadın Kolları Başkanı Fatma Özbek, Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

SORUNLARLA İLGİLENDİK

Toplantıda konuşan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, 9 aylık yönetimde ilçe teşkilatı ve kurumlarla olan uyumlu çalışmalarından bahsederek sözlerine şöyle devam etti: “Şu ana kadar halkla iç içe olmayı hedefledik. Çalışmalarımıza ve halkla kucaklaşmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz zamandan beri halkımızla içe içe olduğumuz gibi hasta ziyaretlerine, tespit ettiğimiz 120 engelli vatandaşımızın sorunlarıyla ilgilenmeye, yeni doğan çocukları ziyaretlere önem veriyoruz. Hanımlarımız, seçimlerdeki en iyi lokomotifimiz olmuştur. Onlarla bir arada çalışmalara devam ediyoruz. Çanakkale Zaferinin 100. Yıl kutlama projeleri kapsamında kadınlarımıza sinema günleri düzenlemeye başladık. Bu projeyi Çanakkale Gezisiyle destekleyeceğiz.”

SEÇİMLERDE BAHŞILI GÖREVİNİ YAPACAK

“Adaylarımız belli olduktan sonra, Türkiye’yi dört yıl daha Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığında yönetmek için hep birlikte çalışacağız. Yüzde 50’lileri aşan bir oy oranıyla dört yıl daha AK Parti ile milletimizi buluşturup, hem genelde hem de yerelde güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin desteğinden hiçbir zaman hiç şüphemiz olmadı. Belediyemiz 24 saat hemşerilerimizin hizmetindedir. Haziran ayının yedisinde inşallah yine Bahşılı olarak istediğimiz oyu alarak başarımızı devam ettireceğiz” dedi. Toplantıda daha sonra Bahşılı Teşkilat Koordinatörü Mevlüt Özçelik, halk ile belediye çalışmaları ve ilçe teşkilatının faaliyetleri konusunda bilgi verdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız